Uživajte u Apartmanima Huško nedaleko od Tuheljskih toplica! 2 noćenja za 2 ili 4 osobe + 1 dijete do 6 god gratis smještaj preko tjedna ili vikenda već od 399 kn + 30% popusta na ulaznice za toplice!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

APARTMANI HUŠKO - pravo su mjesto za odmor duše i tijela, a udaljeni su od Zagreba samo 50-ak km! Za goste apartmana osiguravamo ulaznice za bazene Termi Tuhelj uz popust od 30% u odnosu na cijenu na blagajni bazena.

SMJEŠTAJ U IDILI HRVATSKOG ZAGORJA nedaleko od Tuheljskih toplica! Za goste apartmana osiguravamo ulaznice za bazene Termi Tuhelj uz popust od 30% u odnosu na cijenu na blagajni bazena;
  • odrasli-tjedan - 50 kuna
  • odrasli vikend - 55 kuna
  • djeca od 6-15 godina tjedan -32 kune
  • djeca od 6-15 godina vikend - 35 kuna


  • Blizina Vodenog planeta Tuheljske toplice, čari zagorskih dvoraca i znamenitosti (Veliki tabor, dvorac Oršić, spomenik Lijepa naša, galerija Antuna Augustinčića, Staro selo Kumrovec, muzej Seljačkoj buni, dvorac Trakoščan, Muzej krapinskog neandertalca...), lječilište Krapinske toplice pružaju Vam mogučnost izbora izleta i opuštanja. 

    Kušajte gastonomsku ponudu obližnjih restorana ( Dvorac Mihanović, Dan i noć, Grašo, Vila Zelenjak, Ribić, Oro-goro, Stara škola...). 

    Ukoliko Vas više privlači aktivan odmor okušajte se u bicilkiranju po zagorskim stazama, paint ballu na obližnjem terenu i šetnji po zagorskim bregima.

    Opustite se u novom luksuzno opremljenom apartmanu za 2-4 osobe i uživajte u pogledu s terase na naše lepe zagorske brege. 

    Opremljenost apartmana:
    Ulaz s pred prostorom,
    Kuhinja s blagovaonom (sa svom opremom za pripremanje hrane) i izlazom na terasu,
    Dnevni boravak s krevetom na razvlačenje, LCD tv, Evo tv, WI-fi,
    Spavaća soba s bračnim krevetom,
    Kupaona s tuš kabinom,
    Terase: 1 veća, 2 manje,
    Dječji krevetić uz najavu,
    Predivna terasa za roštiljanje i uživanje
    Pokretni rashladni uređaj,
    Parkiralište.

    Udaljenost od bitnih sadržaja:
    Trgovina 1100m,
    Restoran 1300m,
    Vodeni planet terme Tuhelj sa popratnim sadržajem (restoran, pizzeria, slastičarna, caffe bar, bankomati...) 1200m (3min autom, 10-15min pješke),
    Stari bazeni s ljekovitim blatom 1100m.