Potočki Travel ima prijedlog kako provesti subotu 23.09.'17! Krenite na 1-dnevni izlet GARDALAND U OZRAČJU OKOBERFESTA s uključenim autobusnim prijevozom za samo 199kn/osobi!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena aranžmana uključuje prijevoz visoko - turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevinu za turistički paket aranžman, organizaciju i realizaciju putovanja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja!

PROGRAM PUTA

Polazak iz Krapine u 02.15h- parkiralište FINA, iz Zaboka u 02.45h- stari blok kolodvor. Polazak iz Zagreba (peron 502) u 04,00 h. Moguć polazak iz Karlovca (kod benzinske Petrol iza naplatnih kućica), te iz Rijeke (Vrata Jadrana) . Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem po potrebi grupe. 

Dolazak u Gardaland oko 11,00 sati. Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u raznim atrakcijama: 4 D FILMOVI – PLAVI TORNADO – RAPTOR – SEKVOJA – RAZNE VODENE ATRAKCIJE – VLAK SMRTI…. Tematski dan u Gardalandu - a tema je Oktoberfest! Uz adrenalin i zabavu, opustite se uz delicije koje vezujemo uz najveću pivsku feštu u Europi. Povratak iz Gardalanda u 21.00 h. Dolazak u mjesto polaska u jutarnjim satima.