Poreč - omiljena turistička destinacija u Istri! Provedite 4 dana u Apartmanima Lanterna za 3 ili 4 osobe s doručkom i sa jednom večerom na dan dolaska uz najbolju cijenu na tržištu!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani u Poreču u apartmanskom naselju na obližnjem zelenom poluotoku Lanterna pristupačnih su i zato najviše odgovaraju mladima i obiteljima koje biraju aktivan odmor uz obilje zabave! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 27.07.2013. do 24.08.2013.!

Apartmani u Poreču u apartmanskom naselju na obližnjem zelenom poluotoku Lanterna pristupačnih su cijena i zato najviše odgovaraju mladima i obiteljima koje biraju aktivan odmor uz obilje zabave. 

Smješteni su u okruženje mediteranskih parkova uz šljunkovite plaže. One koji, uz disco club, četiri bara i tri restorana apartmanskog naselja i dalje budu u potrazi za danonoćnom zabavom, čeka kratka vožnja busom do Poreča.

Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje za 3 osobe:
4 dana, 3 noćenja u 3 - posteljnom apartmanu s doručkom,
1 x večera na dan dolaska ( piće iz šankomata uključeno za vrijeme večere).

Ponuda 2 uključuje za 4 osobe:
4 dana, 3 noćenja u 4 - posteljnom apartmanu s doručkom,
1 x večera na dan dolaska ( piće iz šankomata uključeno za vrijeme večere).

Sadržaji
besplatni WiFi
besplatno parkiranje
bife i a la carte restoran
različiti tipovi plaža (100 m)
13 km do centra grada.

Izaberite plažu prema svom ukusu na samo stotinjak metara od apartmana; šljunkovitu, stjenovitu, travnatu ili plažu popločenu kamenom. 

Savršeno čiste plaže koje nose oznaku Plave zastave nude prirodnu hladovinu. Unajmite ležaljku, rekreirajte se u sportskom centru na moru, zaigrajte odbojku na plaži ili provedite dan s djecom na igralištu.

A vlasnici pasa mogu svoje ljubimce povesti i na poseban dio namijenjen samo njima.

SPORTSKE MOGUĆNOSTI U BLIZINI OBJEKTA:

Jahački centar Lanterna i farma životinja - mogućnost vožnje kočijom duž poluotoka Lanterna
staze za šetnju i jogging
najam bicikala
minigolf, stolni tenis, 2 natkrivena tenis terena, tenis, streljaštvo, odbojka na pijeskuPolivalentno igralište : rukomet, košarka, mali nogomet
Sportski centar Valeta 350 - 500 m od apartmanaU ljetnoj sezoni Poreč zna posjetiti čak 120.000 ljudi. S obzirom da se ljudi preko dana kupaju izvan grada, navečer dolazi do turističke navale na stari grad, koji je tada pun gomila šetača iz svih europskih zemalja, a usluge im nude dućani, restorani, disko klubovi i barovi, kao i brojne galerije.