Provedite prekrasan odmor u sobama Vala s polupansionom! Samo 700m od mora u Valbandonu u blizini lijepe Fažane! Ponuda vrijedi za period 16.09. do 31.10.2017.!


Velike sobe s polupansionom (doručak i večera) uključene u cijenu.
Piće nije uključeno u cijenu.
Svaka soba ima vlastiti wc tuš.
Smještaj ima sobu za bicikle i karantene kako bi vaš bicikl bio siguran.
Također možete jesti ručak a la carte u velikom restoranu koji se nalazi u prizemlju.


Udaljenost od mora 700 metara!


Fažana se nalazi na jugozapadnom dijelu zapadne obale Istre na Fažanskom kanalu. To je polazna luka kada putujete prema Brijunskim otocima - nacionalnom parku s atributima neba. Fažana se zove biser zapadne obale najvećeg hrvatskog poluotoka. Lokalno stanovništvo oduvijek je bilo ribarenje i uzgoj. Također je bilo mjesto okupljanja i bitke velikih naroda, poput Rimljana, Bizanta, Mlečana, te vojnih i civilnih vlasti Austro-Ugarskog Carstva. 

Prvi put kada je posjetio brijunski arhipelag Josip Broz Tito (revolucionar i bivši predsjednik Jugoslavije) odlazi iz Fažane. Šarm ovoga starog grada stvorili su stari trgovi i kuće obložene jedna pored druge. Posjetite župnu crkvu sv. Kuzme i Damjana, smještenu u staroj jezgri grada, crkvi sv. Marije od Karmela, crkvu sv. Elize, crkvu Sv. Ivana i mnoge druge kulturne spomenike koji prikazuju baštinu Fažana.

Prije kupnje kupona potrebna je provjera termina unaprijed na br. tel.: 091/751 4471