Prekrasna Villa Anja poziva Vas u Istru u mjesto Peroj nedaleko od Fažane! Smještaj na 4 dana za 2 do 6 osoba uz mogućnost korištenja vanjskog bazena već od 1839 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Peroj je malo mjesto smješteno oko kilometar od obale Istre i vrlo blizu Fažane! Izaberite između više opcija smještaja. Cijene smještaja razlikuju se po terminu i broju osoba!

Nalazi se 700 metara od šljunčane plaže i 200 metara od centra Peroja, Villa Anja nudi i bazen i vrt s free-to-iskoristiti roštiljem. Besplatan Wi-Fi je također određeno. Objekt je udaljen 5 km od Nacionalnog parka Brijuni.

Svi apartmani imaju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i prostor za sjedenje. Svaki od njih ima potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom s kuhalom za vodu i aparat za kavu. Kupaonice su svi opremljeni s tušem.
Trgovina prehrambenim proizvodima udaljena je 200 metara od objekta. Restoran koji poslužuje jela tradicionalne i međunarodne kuhinje, kao i najbliži bar, nalazi se 250 metara.

Na udaljenosti od 300 metara gosti mogu pronaći lokalnog autobusa s redovitim linijama do Glavnog autobusnog kolodvora u Puli, 12 km. Dostupno je besplatno parkiralište u okviru objekta. 

Spominje se kao ljetna destinacija kao još iz rimskog doba. Možete pronaći smještaj u privatnim apartmanima . To je vrijedan i zanimljiv arheološki lokalitet iz rimskog doba pa ga preporučujemo onima koji žele imati odmor daleko od buke i mora, dok se u blizini gradova bogate kulturne baštine. U ovom gradu možete vidjeti crkvu svetog Stjepana i pravoslavne crkve Sv Spiridona, dok kratkom putu od Perojaćete naići Sv.Foške (zaštitnika reume, artritisa i glavobolje). Peroj koristi prednosti svoga položaja na najbolji mogući način. Ima prekrasan pogled na Nacionalni park Brijuni i preporučujemo da uzmete vremena za putovanje 12 km do Pule i posjetiti jedinstveni amfiteatar. Peroj je poznat po svojoj proizvodnji visoke klase maslinovog ulja, koja je jedna od delicija istarske regije