[ZAGREB] Orijentalna - relax masaža u trajanju 60 min. uz iskusnog fizioterapeuta za samo 115 kuna! Specijalna božanstvena masaža za opuštanje duha i tijela!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ublažite zdravstvene probleme, riješite se napetosti i bolova i leđima te osvježite tijelo za nadolazeće dnevne izazove! Za masažu se koriste hladno prešana vrhunska ulja! Kupon vrijedi do 16.10.2017.!

Vedaroma masaža 

Objedinjuje filozofiju dalekog istoka Ayurveda i zapadnu holističku aromaterapiju. Izborom ulja prema tipu doše relaksirajućim pokretima masaže uz toplo ulje postiže se dubinsko opuštanje i energetski balans.

U današnje vrijeme, masaža više nije luksuz nego potreba. Ona oslobađa od akumuliranog stresa, stimulira i smiruje, vraća životnu snagu, pokreće cirkulaciju i uspostavlja ravnotežu energije!

Poboljšajte kvalitetu života!


Filozofija Mandala Centra je postići cjelovitost, jedinstvo i sklad. Pristup prema Vama kroz "cijelu sliku", a ne samo određeni problem je svrha dolaska u Mandala Centar. Upoznajte svoja osjetila kroz dinamiku boja, zvukova, dodira. Cilj je da se osjećate fizički, psihički, emotivno bolje i jače poslije posjeta. Čeka Vas ugodan, topli ambijent u kojem će te ispuniti duh i tijelo, postići toliko potreban balans koji nam je neophodan.