Vrhunska ponuda za sve ljubitelje otoka Krka! Smještaj u apartmanima na 3 dana ili 5 dana za dvoje već od 599 kn! Kupon vrijedi od 29.08.-07.10.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor na otoku Krku-Čižići! Prije nego što stisnete kupi izaberite između - 3 dana/2 noći za 2 osobe za 599 kuna ili smještaj na 5 dana/4 noći za 2 osobe za samo 999 kn!

Apartmani su smješteni u Čižićima na otoku Krku.
Čižići su zbog razvedene obale i prirodnih ljepota afirmirani kao privlačno mjesto za ljetovanje mnogim turistima.
Posebnost ovih apartmana je neposredna blizina ljekovitog blata,tradicionalan i ležeran način života ovdašnjeg stanovništva,te "aleja borova" zaštitni znak Čižića i većeg dijela zaljeva Soline.
Kuća se sastoji  od tri apartmana.
Možete uživati u prekrasnom pogledu na more.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.