Iskoristite posljednje dane ljeta i provedite ih u Splitu uz luksuzan odmor u Dalmina hotelu! Noćenje s doručkom za dvoje po neponovljivoj cijeni od 550 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Po prvi puta na Crnom Jaju - Dalmina Hotel Split! Samo za kupce Crnog jaja donose paket noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 550 kuna!

Dalmina Hotel Split je moderno dizajniran, novoizgrađen hotel u Splitu. Luksuzno opremljen i potpuno klimatiziran, ovaj hotel savršen je izbor za smještaj poslovnih ljudi, sudionika raznih skupova i seminara te ostalih posjetitelja koji očekuju visoku kvalitetu usluge i ugodan ambijent.


Pored soba, koje odgovaraju visokim standardima, gostima hotela je na raspolaganju restoran, kongresna dvorana, soba za sastanke, cocktail bar, hotelsko parkiralište i mnogi drugi sadržaji koji će zadovoljiti raznolike potrebe korisnika naše hotelske usluge. 

Profesionalno i ljubazno osoblje će se truditi da Vam boravak u hotelu Dalmina bude što ugodniji, ostane u lijepom sjećanju i pobudi želju za povratkom. 


Dobro došli u hotel Dalmina Split!


Split je smješten na jadranskoj obali u srednjoj Dalmaciji na Splitskom poluotoku. Od uzvisina, okružuju ga u zaleđu - sa sjevera planina Mosor, sa sjeverozapada brdo Kozjak, s istoka brdo Perun, a najstarija gradska jezgra se nalazi podno brda Marjana. Splitski poluotok okružuju otoci Brač, Hvar, Šolta i Čiovo.


Iako se nastanak grada Splita povezuje s gradnjom Dioklecijanove palače iz rimskog carstva, 295.-305.godine, arheološki nalazi, a i oni iskopani poslije 2000. godine (sakralni objekti, amfiteatar, luka na sjevernoj strani Marjana), dokazuju da je ovo područje bilo naseljeno u starorimskom dobu, davno prije Dioklecijana. Moguće je da je tu bila i jedna od grčkih kolonija, što potvrđuje i prvi naziv grada Splita - Asphalatos (grč. ασπαλατηοσ = žuka), a zbog povoljnog zemljopisnog položaja vjerojatno se ovdje nalazilo i ilirsko naselje (Dalmati).


Dioklecijanova palača


Dioklecijanova palača najveća je i najbolje sačuvana kasnoantička palača na svijetu. Taj vječno mladi mediteranski grad, živi svojim urbanim ritmom unutar Dioklecijanove palače već punih 1700 godina. Od tada do danas milenijsko trajanje grada pod zaštitom UNESCO-a i upisanog u registar Svjetske kulturne baštine piše povijest i sadašnjost jedinstvene metropole hrvatskog juga.
Dobrodošli u Split!