[GORSKI KOTAR] Kraj ljeta je pred nama! Iskoristite rujan na pravi način uz vikend odmor u ljepoti gorske prirode! 2 noćenja u sobama kuće Zlobin za 2 osobe za samo 499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sobe kuće Zlobin su smještene u mirnom okruženju prirode te su udaljene 4km od Fužina i jezera Bajer i Lepenica. Spojite kupone te uživajte u produženom vikendu! Boravak djeteta do 3 godine GRATIS.

Zlobin je naselje na području grada Bakra, smješteno 13km sjeveroistočno od Bakra.


Do mjesta se najlakše dolazi županijskom cestom Ž5068 iz smjera Hreljina prema Fužinama ili obrnuto. Na južnom dijelu Zlobina nalazi se i željeznička stanica Zlobin na pruzi M202 Zagreb Glavni kolodvor – Karlovac – Rijeka.

Na 4km udaljenosti se nalaze Fužine sa svim zanimljivostima poput špilje Vrelo ili jezera Bajer i Lepenica te brojnim kulturnim znamenitostima.

Od rekreativnih sadržaja, osim biciklističkih i pješačkih staza, nudi se mogučnost ribolova, jahanja, planinarenja, vožnje kočijom te brojnih drugih sadržaja.

Nikako ne propustite bogatu gastronomsku ponudu te brojne domaće proizvode koje možete kupiti na više lokacija direktno od domaćih proizvođača.

Detaljniju aktualnu ponudu provjerite na stranici turističke zajednice Fužina: