Osvojite vrh planine, nadišite se svježeg zraka i posjetite PLANINARSKI DOM SKRAD u Gorskom Kotaru! Istinsko uživanje za 2 osobe uz noćenje za samo 110 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini doma nalaze se mnoge aktivnosti ako Adrenalinski park Kupjak, rijeka Kupa, plaže Pritiski, Zeleni Vir i Vražji prolaz, rafting na Kupi, jezero Bajer i Lokvarsko jezero.

Tražite li pogodno mjesto za opuštanje i udisanje čistog zraka, Planinarski dom Skrad je definitivno pravi izbor. Odlučite li se za ovo odredište, napravit ćete izuzetan potez na uklanjanju stresa kao posljedice suvremenog gradskog načina života.


Planinarski dom Skrad

Planinarski dom Skrad nalazi se u srcu Hrvatske, Gorskom kotaru. Nudimo prostora za pojedince kao i za grupe do 30 ljudi,mogućnost organiziranja djevojačkih, momačkih, raznih proslava i manjih vjenčanja. 


Planinarski dom Skrad nudi veliku ljetnu natkrivenu terasu s koje dopire pogled sve do Alpi za lijepoga dana, te također mogućnost roštiljanja na otvorenom. 

Planinarski dom nudi Vam mogućnost uživanja i u zatvorenom prostoru koji se sastoji od zajedničke kuhinje i blagovaonice.
 

Začinite smještaj odličnom adrenalinskom ponudom na popustu - Adrenalinski park Kupjak - ZIPLINE za samo 59 kuna po sobi! Kliknite OVDJE!