Za vitko i utegnuto tijelo nikada nije kasno! 10 tretmana učvršćivanja, topljenja masnih naslaga, drenaže i vibroterapije tijela u Salonu Dermis u Rijeci uz 70% popusta!

56 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Dermis i uživajte u 10 tretmana učvršćivanja, topljenja masnih naslaga, drenaže i vibroterapije tijela - 3 kavitacije, 3 limfne drenaže i 4 vibroterapije aparatom G-5.

Ponuda uključuje 10 tretmana učvršćivanja, topljenja masnih naslaga, drenaže i vibroterapije tijela, a sastoji se od:

3 kavitacije,

3 limfne drenaže,

4 vibroterapije aparatom G-5.

Svaki tretman traje 30 minuta.


Kavitacija

Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Limfna drenaža

Stimuliraju se limfni čvorovi kako bi se potaknuo protok limfe i bolje drenirale međustanične tekućine. Tijelo se oslobađa viška tekućine i otpadnih proizvoda metabolizma.

Aparat CELLUTEC G-5 aparatu za vibroterapiju. Služi za smanjenje obujma lokaliziranih masnoća, remodeliranje, vraćanje tonusa, protiv celulita,... Minuta tretmana ovim aparatom zamjenjuje 5 minuta ručne masaže. Tretman je jako ugodan i klijentice ga jako vole.


Potrebna najava prvog dolaska 7 dana unaprijed na tel: 091/341-2970