[VODICE] Odmor kakav trebate! 2, 3 ili 4 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge ZA 2 OSOBE u IMPERIAL PARK hotelu već od 2100 kuna! Kupon vrijedi od 03. -10.09.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Imperial*** i Crno Jaje nude Vam uživanje u Vodicama po super cijeni! Prije kupnje kupona odaberite broj noćenja! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 03. -10.09.2017.!!! Djeca do 6 godina GRATIS boravak!

IMPERIAL PARK HOTEL smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz   šljunčanu plažu i u gustoj borovoj šumi. Prekrasan park je pun mediteranskog bilja i borova gdje možete uživati u suncu, moru, piću, hrani, sportu te raznoj zabavi.

Sve sobe su renovirane u hotelu, te klimatizirane, a razlikuju se po pogledu (park ili more).

IMPERIAL PARK Hotel u Vodicama pripremio je za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. 

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu, odbojka na pijesku, boćalište, bazeni.

U sklopu hotela su klimatizirani pansionski restoran, restoran a-la carte, aperitiv-bar, a na plaži snack, te cocktail-bar, zatim TV sala i suvenirnica.

U ponudi su autohtona dalmatinska jela i vina, a sve to upotpunjava neodoljiv miris nadaleko poznatog maslinovog ulja.

  • ODMAH po kupnji kupona bavezna predrezervacija na mail recepcija-imperial@rivijera.hr  ili na 022 454 454, te potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona po primitku.

Razvedenost obale, s brojnim otocima, čine grad još atraktivnijim.

Njegove ljepote upoznat ćete šetajući ulicama i trgovima starim šest stoljeća. Osim toga, u Vodicama ćete uvijek naći bogatu ponudu zabavno-ugostiteljskih i rekreacijskih sadržaja.

Raznovrsnost hotelske ponude upotpunit ćemo Vam organiziranjem posjeta obližnjim NP Krka i Kornati i drugih izleta s polaskom iz hotela.

U blizini hotela, u hladu guste borove šume, nalazi se istoimeni autokamp.

Kao jednu od najpoznatijih turističkih destinacija na našoj obali, Vodice krasi epitet "grada koji živi za turizam i od turizma".

Više slika prekrasnog Šibenika i Šibenske rivijere pogledajte na facebook stranici "Foto iz zraka Šibenik" na linku ovdje.