[HVAR] Najsunčaniji otok Vas zove na odmor! 2, 3 ili 5 noćenja za 4 osobe u Kući tisuću cvjetova u Stari Gradu na Hvaru u RUJNU već od 592kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dobro došli na Hvar, najsunčaniji otok na kojem ljeto, s obzirom na ugodnu klimu, počinje već u travnju! UDALJENOST: 100m do mora, 200m do plaže i 250m do centra. Djeca do 5 godina GRATIS - smještaj s roditeljima u krevetu!

Dobro došli u Kuću tisuću cvjetova koja je okružena opuštajućim bujnim vrtom prepunim cvijeća i zelenila, samo sedam minuta lagane šetnje do gradske plaže i centra Staroga Grada. 

Nudimo Vam 6 sunčanih apartmana s terasama koje su poput ljetnog dnevnog boravka. 

Stari Grad - Stari Grad (Faros)

povijesno srce otoka Hvara, antički Faros, izgrađen na mijestu gdje je duboki morski zaljev prelazi u plodno otočko polje, arkadijsku dolinu još od antičkih vremena zasađenu vinogradima i maslinicima. 

Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u koje je zrak osvježavajući a san okrepljujući. 

Zbog svojeg središnjeg otočkog položaja, Stari Grad je idealno polazno mjesto za duge šetnje i izlete po najsunčajnijem i najmirisnijem jadranskom otoku.

Na desnoj obali zaljeva nalazi se njeno središte, te kompleks hotela i bungalowa sa bogatim sportsko rekreativnim sadržajem u neposrednoj blizini mora i borove šume.