Luksuzan odmor u Šibeniku! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja na bazi polupansiona u popularnom Hotelu Panorama**** i korištenje fitnessa + 1 kava GRATIS, sve za dvije osobe i za 1599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u najljepšem pogledu na Šibenskoj rivijeri uz smještaj u potpuno obnovljenom Hotelu Panorama****! Posjetite i obližnji NP Krka i prošećite šibenskim ulicama i udahnite mirise jeseni u Šibeniku...

Svojim gostima hotel nudi komforan smještaj u 40 prekrasnih soba s balkonima. Sve sobe su opremljene LCD TV-om i SAT-tv  uređajem,Wi fi Internet-om, telefonom, kupaonom sa tuš kabinom i WC-om. Svim gostima hotela na raspolaganju je uređeno i čuvano parkiralište.

Hotel Panorama**** se odlikuje posebnim ugođajem kuće koja ima dugogodišnju tradiciju i povijest i jedan je od prvih hotela u Šibeniku. Smješten je na litici iznad kanjona rijeke Krke, a ime je dobio po prekrasnom pogledu na Šibenik i potopljeno ušće rijeke Krke - šibensku luku i otoke šibenskog arhipelaga.

U sklopu hotela nalazi se i restoran koji nudi bogati menu sa ribljim i mesnim specijalitetima kao i veliki izbor poznatih kvalitetnih vina i drugih pića. Restoran je povezan s terasom prekrasnog pogleda.

Za vrijeme svog boravka u Hotelu Panorama**** uživajte u prekrasnom pogledu uz šalicu vrhunske talijanske kave - Essse Caffe!