Nikada prestari za učenje!!! Upišite tečaj stranog jezika po izboru u Splitu te položite 1. stupanj engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, kineskog ili ruskog uz čak 57% popusta!

35 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Privatna jezična gimnazija "Pitagora" u Splitu je ovlašteni Cambridge ESOL testni centar za cijelo područje Republike Hrvatske, a predavači su isključivo profesori jezika! Kupon vrijedi do 01.11.2017.!

Kroz učenje stranih jezika naučit ćete ponešto i o kulturi i običajima pojedinog naroda i na jedan drugačiji način upoznati se sa svim njegovim bogatstvima i raznolikostima.


Nekima je strani jezik potreban zbog poslovnih partnera, nekima zbog prekooceanskih prijatelja, nekima iz čiste znatiželje, no strani jezik na kraju krajeva potreban je gotovo svakom čovjeku, ako zbog ničeg drugog, onda radi nas samih.


Ponuda uključuje: tečaj jezika po izboru u Privatnoj jezičnoj gimnaziji "Pitagora" u Splitu (1. stupanj, fond sati: 70).


Jezici: engleski, talijanski, njemački, kineski, ruski i španjolski


Kuponi vrijede isključivo za 1. stupanj stranog jezika.

Tečajevi su 2x tjedno po 2 školska sata.


Uz poseban naglasak na engleskom jeziku, koji je postao svojevrsna "lingua franca" modernog svijeta, u Pitagori možete učiti još pet svjetskih jezika – njemački, talijanski, španjolski, kineski i ruski.

 
 

Mislite da je svaka škola dovoljno dobra za Vas?


Pitagora je ustanova za obrazovanje, što znači da su svi predavači isključivo profesori jezika, te da su tečajevi stranih jezika u Pitagori odobreni od strane MZOŠ a završeni stupnjevi upisuju se u radnu knjižicu!


Pitagora je ovlašteni Cambridge ESOL testni centar za cijelo područje Republike Hrvatske!


Naša škola je jedina u Hrvatskoj u kojoj se na jednom mjestu mogu polagati i SAT i TOEFL ispit, te time steći uvjeti za studij u SAD-u.

Sve radne procedure u školi stranih jezika prilagođene su zahtjevima EAQUALS-a, paneuropskog udruženja koje se brine o kvaliteti u ustanovama za poduku stranih jezika. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno se javiti na e-mail gimnazija@pitagora-gimnazija.hr ili tel. 021/360-022 radi dogovora, uz sve podatke, KOD i ID kupona.