Ako želite zaboraviti ubrzan ritam današnjeg načina života ovo je pravo mjesto za Vas. Na samo sat vremena vožnje od Zagreba, među prelijepim zelenim brežuljcima Hrvatskog zagorja nalazi se idealno mjesto za odmor od svakidašnjice.

S pogledom na prekrasan krajolik Zagorja i Sjeverne Hrvatske, u debelom šumskom hladu krenut ćete na uživanje u miru i tišini, vinu, i ostalim sadržajima koje Vam nudimo. Idealno mjesto za odmor, šetnju, tenis, planinarenje, proslave...

U neposrednoj blizini nalaze se jezera udaljenosti 5 min pješice, a možete posjetiti dvorac i jezero Trakošćan koje je udaljeno 10 min vožnje od nas. Također možete pogledati Mačkovu špilju (u blizini kuće) i špilju Vindija, Posjetite Lepoglavu i festival lepoglavske čipke, posjetite barokni grad  Varaždin i njegov špancir fest, posjetite Novi Muzej krapinskih neandertalaca, lokalitet Hušnjakovo u Krapini kao najpoznatije svjetsko nalazište neandertalskog čovjeka s najbogatijom i najraznolikijom fosilnom zbirkom, osvježite se u brojnim termama i toplicama Hrvatskog zagorja...

Kuća je III kategorije (***), građena kao stambeni objekt, okružena šumom na 305 mnm, s uređenom okućnicom, roštiljem / pečenjarom i zemljanim tenis terenom sa rasvjetom kao i stolom za stolni tenis.
U sklopu kuće nalazi se velika pečenjara, roštilj, peka, kotlić i sva oprema za roštiljanje.

Na raspolaganju su dvije spavaće soba, dnevni boravak, kupaonica s tušem i kompletno opremljena kuhinja.

Planinari, rekreativci, trkači, jogeri, trekeri, šetači, paraglideri, biciklisti, downhill  biciklisti, skijaši, sanjkaši, svi Vi dolazite na svoje u neposrednoj blizini kuće za odmor Bitoševje.
PAINTBALL: na obližnjem paintball terenu ispucajte sve iz sebe.

PARAGLIDING: planine Ravna Gora i Ivančica centar su paraglidinga ovog područja

Odmorite se sa obitelji, prijateljima uz roštilj i partiju tenisa.