Još nije gotovo! Odgodite kraj ljetu i kupajte se u Crikvenici! 8 dana i 7 polupansiona za dvoje u Hotelu International 2* za samo 1979 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crikvenica je idealna lokacija za guštanje u babljem ljetu! Kupon vrijedi isključivo u periodu 09.09.-16.09.2017.

Položaj: nalazi se na obalnom šetalištu uz glavnu gradsku plažu, 800 m od centra.
Sadržaji: restoran aperitiv-bar, plesna terasa sa živom glazbom, mini golf, parkiralište (ograničeni broj mjesta, besplatno), WIFI uz recepciju besplatno. Veliki izbor sportskih aktivnosti pokraj hotela i na plaži.
Sobe: sve sobe imaju tuš/WC i telefon, sobe na morskoj strani imaju SAT/TV i balkon, sobe na sjevernoj strani su bez balkona s francuskim ležajem. Mogućnost trećeg ležaja imaju sobe na morskoj strani. 
Usluga: buffet doručak i večera. 
Plaža: gradska pješčana plaža 100 m od hotela.

Crikvenica

Uz prirodne ljepote, čisto more i zrak te gostoljubive domaćine, glavni razlog za odmor u Crikvenici je, već više od stotinu godina, vrlo ugodna, blaga, stabilna i zdrava mediteranska klima i mikroklima s blagim zimama i ne prevrućim ljetima, koja je omogućila razvoj zdravstvenog turizma. 

Duge pješčane i šljunčane plaže s brojnim sadržajima za djecu povezane su prirodnom šetnicom kroz bogato mediteransko raslinje te pružaju mogućnost uživanja za svakoga, od kupača do šetača, rekreativaca i biciklista. 

Vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano je i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, Aquariuma s više od 150 vrsta riba, živopisne šetnice Ljubavne cestice, do gradskoga muzeja i galerije.

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab, pa čak i Veneciju.