Prije nego što stisnete KUPI izaberite između prve ili druge opcije, razlikuju se po terminu korištenja kupona! Opcija 1 vrijedi za termin: 02.-09.09.2017., a opcija 2 vrijedi od 09.-16.09.2017.!

Položaj: 
hotel Riviera nalazi se u Dramlju, cca 3000 m od centra Crikvenice, smješten na samoj obali mora i okružen bujnim mediteranskim raslinjem. 

Sadržaji: 
U centralnom zgradi smješteni su hotelski restoran, terasa, recepcija, TV sala, aperitiv-bar, pizzeria, te caffe bar sa sunčanom terasom. Na vlastitoj betoniranoj plaži mogu se iznajmiti ležaljke i suncobrani. U neposrednoj blizini (cca 150 m) nalaze se zemljani teniski tereni, mini-golf, badminton, vodeni sportovi (skijanje na vodi, padobran, iznajmljivanje pedalina), odbojka na pijesku...

Sobe: 
tuš/WC,TV, klima, morska strana, obnovljene 2016.god., sobe 1/2 s balkonom, sobe 1/2+1 bez balkona (glavna zgrada); tuš/WC, neobnovljene, sobe 1/2 s balkonom, sobe 1/2+1 bez balkona (paviljon). 

Usluga: buffet doručak i večera.

Plaža: betonirana i šljunčana ispred hotela. Mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana uz naplatu.

DRAMALJ

Navečer gosti mogu uživati u prekrasnom zalasku sunca i pogledu na svjetla koja se pale u gradićima na otoku Krku ili se prošetati šetnicom koja uza samo more vodi sve do Crikvenice. 

Ova destinacija poznata je po bogatoj ponudi izleta, tako svoj boravak možete uljepšati jednim od izleta. Najčešće su to izleti na Krk, vožnje brodicama do Krka i degustiranje kvalitetnih lokalnih domaćih proizvoda. Blizu su i Plitvička jezera, te je moguće posjetiti i Sjeverni Velebit, Risnjak, špilju Biserujku na Krku, Rab.