[ZAGREB, RIJEKA, SPLIT, OSIJEK] SUPER AKCIJA Crnog Jaja i Laser centra Trinity u 4 grada!!! Vrhunski ULTRA brzi tretman mršavljenja -1 multipolarna kavitacija za nevjerojatnih 75 kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najsuvremenija multipolarna kavitacija sa topljenjem masnih naslaga, zatezanjem kože i uklanjanjem celulita! Savršen način za oblikovanje tijela dama i muškaraca! Kupon vrijedi isključivo do 25.10.2017.!

Multipolarna kavitacija

Jedinstvena multipolarna kavitacija je najnovija metoda razbijanja masnog tkiva, najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u Vašem obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama.

Multipolarna kavitacija je novija, treća generacija kavitacije (u odnosu na ultrazvučne kavitacije i monopolarne i bipolarne sisteme) i koja je sigurna, bezbolna i neinvazivna, a rezultati su iznad svih očekivanja.

Multipolarna kavitacija sigurno se fokusira na visoku toplinsku energiju ispod kože (za zatezanje kože) ili dublje na odgovarajući sloj masnog tkiva za tretman uklanjanja celulita. 


Duboko prodirući u kožu, ubrzavaju se molekule i zagrijava tkivo i tako deluje na vezivno tkivo i stanice masti te se smanjuju i naslage celulita. Samo multipolarna tehnologija (6 aplikatora + 640 nm laser) drži tkivo na terapijskoj temperaturi od 56-62 Celzijevih stupnjeva, dok vrh ne zagrijava kožu iznad 40-41 stupnjeva. To osigurava gotovo trenutno vidljiv efekt i zatezanje tog područja bez boli. Rezultati vremenom, umjesto da slabe, postaju sve vidljiviji.

Razmak između dva tretmana je tjedan dana, preporučuje se 5-6 tretmana, tretman traje 30min.

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčani pacemaker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, dijabetes, trudnoća i dojenje.