Šibenik je ovog rujna prepun događanja! Posjetite ih početkom rujna i smjestite u centru Šibenika u HOTELU JADRAN! Izaberite paket noćenja s polupansionom već od 488kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Film festival, Fototeru, Klapsku večer ili Fališ festival te izaberite između 4 opcije za 2 osobe!

Izaberite između: 

OPCIJA 1) 01-03.09.'17 Film festival: 2 noćenja na bazi polupansiona za dvoje 

OPCIJA 2) 03-06.09.'17 Fototerana: 3 noćenja na bazi polupansiona za dvoje

OPCIJA 3) 07-08.09.'17 Klapske večeri: 1 noćenje na bazi polupansiona za dvoje

OPCIJA 4) 06-09.09.'17 Fališ Festival: 3 noćenja na bazi polupansiona za dvoje

Hotel Jadran smješten je na samoj Rivi u centru Šibenika, nudi Vam udoban smještaj u svojih 57 soba, kapaciteta 105 kreveta. Sve sobe opremljene su satelitskom televizijom i telefonom te je jedan dio soba klimatiziran.

Šibenik

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana.