[NOVI VINODOLSKI] 2, 4 ili 7 noćenja na bazi polupansiona u sobi s balkonom u Hotelu Lišanj, korištenje unutarnjeg bazena s morskom vodom, sve za 2 osobe super povoljno!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sada je na moru najljepše! Savršena rujanska ponuda Hotela Lišanj! Izaberite između tri opcije i paketa noćenja za dvije osobe i uživajte još uvijek u toplom moru, suncu i manje napučenim plažama! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu 09.09.-01.10.2017.!

Gostoljubivost lokalnog stanovništva, kristalno bistro more, raznovrsne plaže, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, brojni vinogradi, lovna područja, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, uređene biciklističke i planinarske staze, vidikovci i šetnice – sve to daje Rivijeri Novi Vinodolski neprocjenjive vrijednosti za savršen odmor...

Hotel Lišanj raspolaže sa 160 dvokrevetnih soba. Sve sobe raspolažu vlastitim TWC, SAT TV, telefonom i većina ih je s balkonom na morskoj strani, te mogučnošću trećeg ležaja. Hotel se nalazi na samoj plaži i šetnici uz more, u neposrednoj blizini autobusne stanice, benzinske pumpe i pošte, a udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra grada.

Sadržaji hotela su: restoran, aperitiv bar, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, vanjski bazen s morskom vodom, mogućnost korištenja kongresne (multifunkcionalne) dvorane kapaciteta 250 mjesta, više manjih sala za sastanke, sauna, masaža, frizerski salon, kozmetički salon, pristup internetu, trgovine.

Pored hotela su: 4 zemljana i 2 tvrda tenis terena, mini golf, stolni tenis, polivalentno igralište za male sportove.

Obavezno prije kupnje kupona provjeriti termin s Hotelom Lišanj i napraviti predrezervaciju na e-mail: info@hotel-lisanj.com ili na broj telefona 051 665 600 ili 051 665 601.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna je rezervacija na e-mail: info@hotel-lisanj.com sa svim osobnim podacima i uz KOD i ID kupona.