[BIOGRAD NA MORU] Na moru je najlipše! 2, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u HOSTELU SANJA već od 585 kuna! Kupon vrijedi od 03.09. do 30.09.2017.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Želji ste još malo mora? Već od 585 kuna pruža Vam se mogućnost da provedete 3, 6 ili 8 dana u Biogradu na Moru u Hostelu Sanja! Zabavu potražite u obližnjem Funparku Mirnovec :) Prije nego što stisnete KUPI obavezno odaberite broj noćenja!

Biograd na Moru, grad i luka u sjevernoj Dalmaciji, nalazi se 28 km južno od Zadra, prema popisu iz 2011. godine ima 5.569 stanovnika. Nalazi se na glavnoj magistralnoj cesti Zadar - Split (M2, E65). Osim po svojem kulturnom i povijesnom naslijeđu, Biograd je također poznat po lijepim plažama, slikovitim uvalama i raznim smještajnim pogodnostima. U gradu postoji mnogo restorana s ponudom specijaliteta domaće i međunarodne kuhinje.

Prosječna temperatura zraka u siječnju je 7 °C a u srpnju 24.5 °C.

U neposrednoj blizini nalaze se tri Nacionalna parka: Paklenica, Kornatski arhipelag i Krka, kao i Parkovi prirode Telaščica i Vransko jezero, najveće jezero u Hrvatskoj, bogato slatkovodnom ribom.