PodržimoNaše

[BIBINJE] Odmor kraj Zadra! 7 dana i 6 noćenja u apartmanu OLIVE SUN od 01.09.17. do 01.10.17., besplatan WI-Fi i parking, sve za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina za 1500 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 01.09.17. do 01.10.17. ! Smjestite se u Bibinju, malom mjestu nedaleko udaljenom od Zadra, gdje se možete odmoriti i zatvoriti sezonu kupanja! U apartman može stati 2 odraslih i 2 djece!

Apartmani su smješteni blizu mora u kući izgrađenoj u masliniku, gdje se mogu parkirati vozila. 

Plaža je udaljeno svega 3 minute šetnjom od apartmana. Ovdje se možete odmoriti od cjelogodišnje gužve i brzog ritma življenja bilo na lijepoj plaži i čistim apartmanima ili na izletima koji vam se pružaju. Na plaži je ronilački klub s mogućnošću jednodnevnih ronilačkih izleta. 

Bibinje je mjesto 5 km južno od Zadra, s 5 km uređenih plaža. U okolici se nalaze Nacionalni parkovi: Kornati, Krka, Plitvice, Paklenica, a sam grad Zadar sjedište je kulturnog života, poznat po Morskim orguljama i Pozdravu suncu. U Bibinjama se nalazi i marina «Dalmacija». Ovdje je lijepo danju zbog sunca i mora, ali i noću kada možete s terase promatrati gusto zvjezdano nebo.