Nezaboravno iskustvo uživanja i odmora u prekrasnim apartmanima Ville Maky & Dino u Vodicama uz 2 noćenja za 2 osobe za samo 569 kuna! Kupon vrijedi do 24.09.'17.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Maky & Dino je novoizgrađena vila u Vodicama, udaljena svega pet minuta hoda od plaže, centra mjesta i autobusne stanice!

Apartmani Maky & Dino smješteni su u Vodicama, na 5 minuta hoda od mora, a nude vrt s opremom za roštilj i jedinice s opremom za kuhanje. 

U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi, svi apartmani su klimatizirani sadrže balkon, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom.


Vlastita kupaonica uključuje kadu ili tuš i besplatan kozmetički pribor

Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Vodice danas broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe.


Čisto more, ugodna klima i veći broj lijepih plaža, hoteli visoke kategorije, kampovi, restorani, kafići i trgovine suvenirima privlače svake godine veliki broj gostiju. Bogata gastronomska ponuda restorana zaokružena je i posebnim okusom domaćeg vina koje se zove maraština.U turističkoj sezoni, tijekom cijelog ljeta, je ovdje vrlo živo i zanimljivo. Veliki broj kafića i klubova jamči dobar noćni provod.