SLOVENIJA - kupanje u ljekovitoj vodi Hotela Bioterme****! Wellness paket uz 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe te neograničeno korištenje termalnih bazena...za samo 1479 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi u terminu od 08.09.-19.11.2017.! Neograničeno kupanje u termalnim bazenima svakodnevno od 8.00h do 21.00h, petkom i subotom do 22.00h!

Hotel Bioterme **** utjelovljuje i simbolizira održivi smještaj, zdravu i organsku hranu i ugodan ambijent za goste i zaposlenike.

Bioterme **** "eko sobe" učinit će da se osjećate ugodno i istinski opušteno. Sobe imaju udobnost hotela s četiri zvjezdice, a u isto vrijeme prevladavaju prirodni materijali koji pročišćavaju zrak.

Pogodnosti za goste: 20% popusta na masaže u wellnesu Bioterma.

Kupon vrijedi u terminu od 08.09.-19.11.2017.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: booking@bioterme.si uz KOD i ID kupona po aktivaciji kupona.

Namještaj soba izrađen je od masivnog drveta i dalje tretiran od prirodnih materijala (poliran voskom), pod je izrađen od masivnog drveta poliranog voskom. Posteljina i drugi tekstil u prostoriji isključivo je prirodnog porijekla.

Termalna voda

Bioterme odlikuju termomineralne vode koja potječe iz dva izvora na dubini od 2,273m i 1,537m. Čista, s ništa dodataka, topla, hiper-termalna voda visoke kvalitete bogata je natrijem, kalijem i hidro karbonatom.

Zbog svojih karakteristika pogodana za rekreaciju, sport, a posebno za potrebe zdravstvene zaštite, jer ima blagotvoran utjecaj na motorni sustav i leđnu funkciju.

 To je jedan od rijetkih pitkih termalnih voda i pogodna za oralno liječenje, umirujuć na želudac i mokraćni sustav te promiče blagostanje.

Ljekovite učinke vode priznalo je Ministarstvo zdravstva (broj 1612-9 / 2009/13. Prim.prof.mag. Janez Kraševec, MD. Balneologa je ispitivao terapeutske učinke termalne vode). 

Preporučuje se za:

degenerativni kronične promjene kralježnice, udova, zglobova,

reumatske bolesti,

fizioterapija nakon nedovoljnog liječenja,

refleks distrofije, mišićno pojačanje,

preventivne vježbe kralježnice, zglobova, te fizikalnu terapiju u sprječavanju osteoporoze,

rekreacija, podvodna masaža, sportske aktivnosti.