[ITALIJA] Zimski praznici i FIRST MINUTE skijanje u Južnom Tirolu! 3, 4 ili 7 polupansiona i piće dobrodošlice, bocu vina za dvoje u dog - friendly Hotelu Sonja 3* uz čak 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povedite svog najboljeg prijatelja na odmor! Ova ponuda uključuje odmor za dvije osobe uz mogućnost boravka jednog psa ! Na samom ulazu u mjestašce Steinhaus smjestio se krasni Hotel Sonja 3*, na nadmorskoj visini od 1000 metara, koji vas poziva na uživanje u zimskim radostima! Kupon vrijedi u periodu do 07.04.2018.!

Provedite aktivan odmor u Južni Tirol. Usred zimzelene šume i autentične prirode, čeka vas obiteljski hotel Sonja 3 * koji je pripremio ponudu za vas i vaše četveronožne prijatelje.

Tražite odličan odmor u srcu prirode u prekrasnoj dolini? Na samom ulazu u mjestašce Steinhaus smjestio se krasni hotel kategorije 3 zvjezdica - Hotel Sonja, na nadmorskoj visini od 1000 metara.

U hotelu Sonja 3 *, vaš pas će se osjećati kao cijenjeni gost. Osim vrta, okolno područje također nudi veliku stazu za šetnju. Tu je i uz nadoplatu moguće korištenje wellness centra. 

Hotel Sonja ima blagovaonicu odvojenu i gdje možete jesti zajedno sa svojim ljubimcem.

Izravno, samo 2 minute hoda od hotela nalazi se donja stanica skijališta Klausberg. Skijalište ima stazu od 30km koja je pogodna za sve razine skijanja. 

Za zahtjevnije skijaše, skijalište Kronplatz dostupno je s 114 km staza, što je samo 30 minuta vožnje automobilom.

Ponuda je pogodna za one koji žele otkriti Dolomite i opustiti se u zagrljaju talijanskih Alpa.

Hotel je smješten direktno ispod žičnice za skijalište Klausberg.

    

Uživajte u prekrasnom planinskom zraku, zaboravite na probleme, opremite se skijaškom opremom i spustite zapanjujućim bijelim strminama.

Sa sobom je obavezno ponijeti kupon prilikom dolaska!

Prije kupnje kupona obavezna provjera slobodnih termina sa hotelom!

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija u hotelu putem e-maila: info@hotel-sonja.it, uz KOD i ID kupona po primitku.