JESEN U KRALJICI DUNAVA- BUDIMPEŠTI (21.-22.10.2017.)! Dvodnevno putovanje s turističkim pratiteljem, prijevozom, noćenje s doručkom, razgled Budimpešte, za samo 389kn/osobi!

38 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U CIJENU JE UKLJUČENO: prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu putovanja, razgled Budimpešte prema programu putovanja, licencirani turistički pratitelj tijekom puta, razgled grada Budimpešte u pratnji stručnog vodiča, smještaj u hotelu Atlas*** (na bazi noćenja s doručkom)!

1.dan:

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u  4.00  sati, Zaboka-stari blok kolodvor u  4.20  sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor peron 502 u 5.30  sati.  Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Mađarsku uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. 

 

Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ...


Slobodno vrijeme za osobne programe. U 18:00 sati predviđena je romantična ( fakultativna) vožnja brodom uz po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na grad... (doplata – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Dio grupe koji ne želi vožnju brodom, ima slobodno za osobne programe. Odlazak u hotel Atlas***. Smještaj. Noćenje.


              
 
2.dan:

Doručak u hotelu. Nastavak razgleda grada s vodičem i slobodno vrijeme za osobne programe. Ručak u čardi u Budimpešti uz tradicionalne mađarske specijalitete uz doplatu (plaćanje na licu mjesta pratitelju). Dio grupe koji ne želi vožnju ručak u čardi, ima slobodno za osobne programe. Odlazak iz Budimpešte i vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i slobodno vrijeme. Polazak autobusa za Hrvatsku u 17.00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.