Dotjerajte svog limenog ljubimca i povećajte vidljivost na cesti! Crno Jaje i Autopraonica Black Diamond iz Zagreba nude Vam poliranje Farova po odličnoj cijeni za samo 99 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne dozvolite da zamućeni farovi umanjuju Vašu sigurnost na cesti, već se s punim povjerenjem obratite stručnjacima Autopraonice Black Diamond koji će farove Vašeg automobila ispolirati tako da zablistaju u svom novom izdanju, a Vaša sigurnost više neće biti upitna! Kupon vrijedi do 05.11.2017. i za 1 osobno vozilo!

Nakon određenog vremena farovi na vozilu se zamute, zamagle ili požute. Na njima se se može nakupiti i kamenca ili se mogu izgrebati, što uzrokuje smanjenu vidljivost te narušavaju izgled vozila.

Poliranje svakako preporučamo da prepustite profesionalcima, iznenadit ćete se rezultatom, a Vaš auto će dobiti novi sjaj!

Kod profesionalnog poliranja vozila bitno je blijedim i istrošenim auto lakovima vratiti visoki sjaj i kvalitetu. 

Svaka ogrebotina koja nije zahvatila cijelu dubini sloja laka može se izvući poliranjem u Autopraonici Black Diamond!

Loša vidljivost po noći  i sama činjenica da automobil više ne izgleda toliko privlačno dovoljno su dobri razlozi zašto kupiti ovu ponudu! 

Black Diamond je firma gdje brinu da je Vaš limeni ljubimac čist, mirisan i sjajan! Iskoristite našu posebnu specijalnu akciju!