Odmor u Sloveniji - Termama 3000! Ekskluzivna ponuda! 2 noćenja u Hotelu Livada Prestige 5* na bazi polupansiona, neograničeno kupanje, 1 x kava ili čaj... za dvoje uz 42% popusta!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u hotelu sa pet zvjezdica! Kupon se može iskoristiti od 08.09.17. do 15.10.17.

Smješten u Moravskim ToplicamaHotel Livada Prestige***** je vrhunski hotel koje pružaju mir kakav urbana središta već dugo ne poznaju.

Nalazi se samo 6 km od Murske Sobote te 140 km od Zagreba. Od Čakovca do hotela možete doći magistralom, bez potrebe da koristite vinjetu!

Između moderno opremljenih soba hotela Livada Prestige možete odabrati onu koja najbolje odgovara Vašim željama i potrebama. Na raspolaganju Vam je 122 sobe različite veličine koje su namijenjene individualnim gostima, parovima, obiteljima i poslovim gostima. 

Većina je soba dodatno opremljena masažnom kadom s crnom termomineralnom vodom zbog čega je ovaj hotel jedini u Europi s takvim tipom wellnessa u sobama!

Gosti mogu upotrebljavati besplatan Internet u sobi.

Gostima su na raspolaganju veliki Wellness centar i hotelski centar tajlandskih masaža.

Hotel još raspolaže s restoranom, a la carte restoranom, barom, tajlandskim centrom za masažu, trgovinom, garažom.

Blagotvornost crne termomineralne vode možete iskusiti i u hotelskom kupalištu s 6 vanjskih (ljeti) i unutarnjih bazena te u avanturističkom bazenskom kompleksu Terme 3000. 

Možete se opustiti i u hotelskom svijetu sauna, u klasičnoj finskoj, turskoj ili infracrvenoj sauni, a možete isprobati i saune laconium, caldarium i balnearium (biljna, vitalna parna te finska sauna s manje vrućim zrakom).

Uz mnogobrojne zabavne vodene tobogane u bazenskom kompleksu Terme 3000, s 11 vanjskih i unutarnjih bazena različitih oblika i veličina - za svakoga se nađe primjeren kutak za opuštanje.

Okolica 

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 

Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. 

Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. 

U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.