Hotel Adria smješten je u centru Malinske, u luci, uz gradsku šetnicu. Od plaže udaljen svega stotinjak metara!

Hotel Adria raspolaže sa 40-tak komfornih dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa pogledom na more ili park, opremljenih sa kupaonicom (tuš/WC). 

Raznovrsna gastronomska ponuda pruža se u našem restoranu koji nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. U delicijama restorana možete uživati na vanjskoj terasi restorana sa koje se pruža pogled na more. 

Osim toga u sklopu hotela je i cocktail & coffee bar u kojem možete popiti šalicu fine kave ili se opustiti uz raznovrsne koktele. Sobe su sa bračnim ležajem ili sa odvojenim krevetima te sa mogućnošću trećeg ležaja. 

Na području Malinske smješteno je više od 50 kilometara pješačkih staza duž kojih se mogu vidjeti znamenitosti poput samostana u Portu ili staroga groblja. 

Veći dio šetnica prikladan je za vožnju biciklom. A za one željne izazova, tijekom godine se organizira nekoliko biciklističkih utrka. šetnice Malinske povezane su s ostalim šetnicama na otoku Krku.


Smještena u šumovitom zaljevu na zapadnoj strani otoka Krka, s još dvadesetak okolnih naselja Malinska pripada području pod nazivom Dubašnica. Dubašljanski zaljev prepun je uvala i uvalica a zahvaljujući takvom geografskom položaju, ovaj je kraj zaštićen od hladnih vjetrova, s malim brojem padalina i oko 260 sunčanih dana godišnje. Klima je blaga, mediteranska.

Prirodne ljepote, ugodna i blaga klima predstavljaju značajno obilježje Malinske. Upravo su te prirodne značajke utjecale na početke razvoja turizma. Zahvaljujući bujnoj vegetaciji i mikroklimi, Malinska je poznata po lječilišnom i kupališnom potencijalu. 


Čisto more i brojne privlačne plaže omogućuju uživanje u moru i suncu. Već godinama se na plaži Rupa, kao priznanje kvaliteti i opremljenosti plaže, vijori međunarodna nagrada, Plava zastava. 

Tijekom godine u Malinskoj možete uživati u brojnim koncertima klasične i tradicionalne glazbe koji se osim u atriju franjevačkoga samostana održavaju i na drugim lokacijama. Osim župne crkvu sv. Apolinara u Bogovićima potrebno je istaknuti i crkveno-galerijski kompleks Sv. Nikole u središtu Malinske. Kompleks je novijega datuma, a ljeti je središte likovnih događanja.