Mali Lošinj, grad u kojem je smješten Hotel Apoksiomen, jedno je od najsunčanijih mjesta u Europi. Otok Lošinj gostima nudi brojne mogućnosti uživanja u aktivnom kao i u opuštajućem odmoru!

Zvuk galebova iznad otvorenog mora, palminih grana, jutarnjeg sunca i ambijenta koji će vas ostaviti bez daha. Ako želite osjetiti srce jednog od najpoznatijih i najpopularnijih mediteranskih gradova, naš mali hotel Apoksiomen **** pravi je izbor za vas. 


Izaberite između 2 ponude:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi + buffet doručak       + besplatni upgrade u superior sobu (ovisno o raspoloživosti), sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi + buffet doručak + besplatni upgrade u superior sobu (ovisno o raspoloživosti) , sve za 2 osobe.

Nalazi se u srcu grada Malog Lošinja i ima najljepši pogled na uvalu, more i otoke. Hotel Apoksiomen **** ima lijepo dizajniran interijer pomorskog stila koji zrači udobnošću i toplinom. Pridružite nam se na otoku Lošinju, gdje ćete doživjeti savršen odmor i vrijeme svog života.

Kupon vrijedi od 22.09.17. do 15.10.17.

MALI LOŠINJ

Ovo otočje leži u sredini sjeverne hemisfere jer kroz njegov dio prolazi 45. stupanj sjeverne geografske širine, tako da se veći dio nalazi u suptropskoj zoni južne polovice sjeverne polutke, što utječe na klimu i način života stanovništva.

Otok Lošinj jedanaesti otok na Jadranu po veličini, dužine 33 km, sa širinom koja varira od 4,75 km na sjeveru i u središnjem dijelu, do čak 0,25 km blizu grada Malog Lošinja. Ukupna dužina razvedene obale otoka Lošinja iznosi 112,7 km. Čitava je obala arhipelaga prepuna privlačnih draga i dražica, ugodnih za kupanje i sunčanje.

Najviša planina Lošinja je šumovita Osoršćica (588 m), dugačka oko 10 km, koja se proteže uzduž sjevernog dijela otoka. Gorovitiji otok Cres ima najvišu goru Sis (650 m) i svoj prirodni fenomen - slatkovodno Vransko jezero. Taj golemi prirodni spomenik slatke i zdrave vode sadrži više od 200 milijuna m³ vode i opskrbljuje sva mjesta na otocima pitkom vodom.