[ILOK] Gastronomski užitak za dvoje u najistočnijem gradu Hrvatske! 3 dana/2 noćenja s doručkom u turističkom naselju Stari podrum, obilazak starih vinskih podruma, degustacija vina za samo 794kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u turističkom obilasku starih vinskih podruma, degustaciji 4 vrste vina Graševini, Chardonnayu, Rajnskom Rizlingu i Traminac Principovcu... Ponuda se može iskoristiti u terminu do 20.09.2017. Djeca do 3 godine GRATIS s roditeljima u krevetu!

Stari podrum

U Iloku, na krajnjem istoku Hrvatske, ponad silnog Dunava, smjestilo se turističko naselje „Stari podrum“. Taj jedinstveni vinski objekt nasljeđe je i pokazatelj vrlo duge tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina. Osim nezaboravnog gastronomskog užitka, jedna od vrijednosti i atraktivnosti ovog turističkog naselja su dva vinska podruma iz 15. i 18. Oni više od pet stotina godina stvaraju i njeguju vrhunska vina te čuvaju dragocjenu arhivu i brojne tajne…

Restoran „Stari podrum“ smješten je u posebnom ambijentu nekadašnje vinarije, čineći ga autohtonim i dajući mu karakterističan srijemski štih. Ugodan i topao, uz domaće delicije sljubljene s vrhunskom ponudom vina Iločkih podruma, restoran ni najveće eno-gastro znalce ne ostavlja ravnodušnima.

Restoran ima kapacitet od 100 sjedećih mjesta i dodatnih 60 pod natkrivenom vrtnom terasom. Restoran nudi i organizaciju najrazličitijih vrsta domjenaka i banketa kao što su seminari, kongresi, sastanci, obljetnice, vjenčanja, krstitke, vrtne zabave, rođendani i slično.

Osim restoranske ponude, Stari podrum gostima nudi i cijelu vinsku paletu proizvoda vinarije uz stručno vođenu degustaciju od strane enologa ili sommeliera. Kako bi, nakon svakog kušanja nepce očistili od okusa prethodnog vina, dobit ćete porciju kruha i sira i omogućiti si novi doživljaj sa svakom novom čašom…

Kako bi gosti Starog podruma sa sobom ponijeli trajnu uspomenu ili bocu vina kao najpoznatiji iločki suvenir, otvorena je suvenirnica. Ona u svojoj ponudi ima cijeli asortiman vina Iločkih podruma, ali i autohtone suvenire iz domaće radinosti iločkih zanatlija.

Ako poželite ostati duže u Iloku, u sklopu Starog podruma nalazi se i 18 novouređenih soba u kategoriji ☆☆☆. Sve prozračne i elegantno uređene sobe pružaju prekrasan pogled na Dunav i nedirnutu prirodu koja ga okružuje.

Uz eno-gastronomski, nudimo i poseban povijesno-kulturni vid turizma. Stari podrumi koji datiraju iz 15. i 18. st. očarat će Vas svojom poviješću i pričama koje pričaju. Ovdje možete pogledati vina koja tek dozrijevaju u hrastovim bačvama, ali i vrijedna arhivska vina.

Uz čašu vina i ukusan obrok, pozivamo Vas da zaigrate golf, tenis i badminton ili jednostavno uživate u pogledu na nepregledne vinograde.