Ponuda uključuje paket od 12 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 3 ultrazvučne kavitacije, 3 body formera, 3 multipolarne radio ferkvencije i 3 termo deke + bodywrappa (u jednom tretmanu)!

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Navedena metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Takva frekvencija omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića.

Body former je elektroterapijski tretman koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita.
Elektrostimulacija pomaže mršavljenju te mišićima vraća tonus i čvrstoću. Ima blagotvorne učinke kakve ima i tjelesna aktivnost, ali bez tjelesnog napora. Mišiće upošljava aparat koji putem električnih impulsa izaziva ritmične kontrakcije.
multipolarna radiofrekvencija:
- nekirurški lifting i zatezanje lica i tijela
- oblikovanje i mršavljenje lica i tijela
- uklanjanje strija, ožiljaka
- poticanje rasta kose
- rješavanje medicinskih stanja putem najsuvremenije multipolarne radiofrekvencijske tehnologije na tržištu

Metoda uvijanje tijela u različite materijale (wraping) radi njegovog zagrijavanja i preznojavanja, kojim se oslobađaju štetne materije, ublažava bol i koža podmlađuje, danas se  koriste kao dio modernih estetskih i medicinskih tretmana. 
Nekada se u ove svrhe tijelo zavijalo u zavoje i druge tkanine koje su povećavale temperaturu i dovodile do preznojavanja, a danas se kao efikasniji najčešće koriste folije i drugi sintetički materijali. Pored upotrebe u anticelulit terapiji, ova metoda ima mnogo šire polje pozitivnih dejstava – hidriranje kože, zatezanje, podmlađivanje, relaksacija mišića, otklanjanje bola i lakših zapaljenja u zglobovima i mišićima.