NOVO!!! Mediteransko uživanje u Novigradu u Glamping Sunflower šatorima u Kampu Mareda za do 5 osoba na 2 dana i uz 1 noćenje u periodu na odabir do početka listopada već od 337 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ugodnom mediteranskom ambijentu, okupanom u zelenilu uz plavu jadransku obalu, naći ćete kamp Park Mareda. Nalazi se u blizini starog istarskog ribarskog mjesta s bogatom poviješću - Novigradu.

Kamp Park Mareda ****

Kamp je pogodan za sve. U kampu Mareda nalazi se bazen slane vode uz morsku plažu za kupanje i uživanje u lijepom pogledu, zasebni dječji bazen, tobogan, dječje igralište, restoran, bar na plaži Maslina, profesionalna zabava. Tu je i pekara, supermarket i restoran s roštiljem za svakodnevne potrebe.


Šatori  su potpuno opremljeni. Spavate u pravom krevetu, kuhate u pravoj kuhinji, opustiti se možete na drvenim ležaljkama i u šatoru se možete tuširati. Prolazeći terasu, ući ćete u kuhinju. Tamo ćete naći hladnjak, ploču za kuhanje s 4 plamenika, sudoper, mikrovalnu, tekuću vodu, aparat za kavu, stol sa 5 stolica. 


Kupaonica ima sudoper i luksuzni tuš. Nema WC-a. 
Moguće je unajmiti kemijski element. 

Šator ima 2 odvojena spavaća odjeljka. Jedan s bračnim krevetom (140 x 200 cm), a drugi s krevetom za jednu osobu i krevetom na kat (90 x 200 cm). U obje sobe nalazi se i veliki ormar i noćni ormarići. 


Površina šatora: 35 m2. 
Površina trijema: 12 m2
Prikladno za 5 osoba
1. spavaća soba s bračnim krevetom (140 x 200 cm)
Druga spavaća soba s krevetom na kat (80 x 200 cm) i krevetom za jednu osobu
Svi kreveti imaju madrac, jastukE i deke.
Potpuno opremljena kuhinja s pločom za kuhanje s 4 plamenika, aparatom za kavu, mikrovalnom pećnicom, tekućom vodom i hladnjakom.
Kupaonica s umivaonikom (vruća i hladna voda), luksuzni tuš
Luksuzni stari drveni namještaj, iznutra i izvana
Važno: morate uzeti vlastite plahte i jastučnice ili ih možete iznajmiti