Uživanje u Mostaru! Noćenje s doručkom za 2, 3 ili 4 osobe u Villi Anri sa prekrasnim panoramskim pogledom na rijeku Neretvu i popularan Stari Most već od 362 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iz vile Anri pruža se panoramski pogled na rijeku Neretvu i mostarski Stari most, udaljen svega 100 metara. Ovo je omiljeni dio odredišta Mostara za većinu gostiju koji dolaze u posjet BIH bilo turistički bilo poslovno! Kupon vrijedi isključivo u terminu do 30.11.17.

Vila Anri smještena je usred mediteranskog vrta i odlikuje se spojem modernog i tradicionalnog uređenja. Objekt je izgrađen od ekološki prihvatljivih materijala poput masivnog drva, kamena, opeke i kovanog željeza. Sve sobe uključuju klima-uređaj i TV s kabelskim programima. Pojedine obuhvaćaju mali balkon ili prostranu terasu.

U malom restoranu vile Anri poslužuju se bife doručak i večera s tradicionalnim bosanskim specijalitetima. Vlasnici vile Anri mogu organizirati jednodnevne izlete do raznih mjesta u Hercegovini, među kojima su Blagaj, Počitelj, slapovi Kravice i nezaobilazno svetište Međugorje.

Što posjetiti u blizini?

Stari grad i most; Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda; Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru; Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća). Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini. Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva. Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru. Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.