[ISTARSKI NOVIGRAD 10.09. -30.09.17.] Po prvi puta na Crnom Jaju! Maksimalno uživanje za dvoje u prekrasnoj Istri uz smještaj na 3 ili 7 dana s polupansionom u PANSIONU EMAUS već od 989 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pansion EMAUS smješten je na samom ulazu u Novigrad, nedaleko nove marine Nautica, usred prostranog parka, udaljen svega 200 metara od mora i 10 minuta šetnje od centra grada!

Pansion Emaus je smještajni objekt kategorizacije 3 zvjezdice smješten u Novigradu u Istri. Objekt je u svibnju ove godine preuzet u obiteljsko vlasništvo te su sobe, restoran i teresa preuređeni i opremljeni novijom i modernijom opremom. U sklopu objekta nalazi se 23 dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom opremljene sjedećom garniturom, mini frižiderom i TV-om ravnog ekrana. 

Također, moguće je postavljanje pomoćnog ležaja bez dodatne nadoplate. Objekt ima veliki restoran s terasom gdje se služe doručak i večera. Doručak je koncipiran kao buffet, dok za večeru gosti biraju između 4 menija (2 riblja, 2 mesna) koji uključuju juhu, predjelo, glavno jelo i desert. U sklopu objekta nalazi se veliki park s mediteranskim drvećem s igralištem za djecu (klackalice, vrtuljak, ljuljačke, tobogan), golovima za mali nogomet te ležaljkama za odmor u hladu. Također, unutar objekta nalazi se igraonica za djecu opremljena s igračkama za najmlađe i stolnim tenisom. 

Više o Novigradu

Novigrad, nekad mirno ribarsko mjestašce, postao je s godinama primamljivo odredište turistima iz čitave Europe pa i svijeta, od kojih se mnogi redovito vraćaju. Postajući jedno od najpoželjnijih mjesta turističkog boravka i odmora, Novigrad je sačuvao svoj neodoljivi šarm mirnog ribarskog gradića, onu prepoznatljivu, gotovo intimnu atmosferu, tako svojstvenu malim mediteranskim gradićima.

Novigrad je upravo jedan od njih - graditeljski biser prepun povijesnih znamenitosti, bogatog kulturnog nasljeđa, sačuvanih prirodnih ljepota, ali i vrhunskih gastronomskih delicija i drugih atributa koji će boravak u gradu svakome učiniti više no ugodnim te ga nagnati da se ovdje ponovo vrati.
"Istražite ljepote sjeverozapadne Istre"

Gradske zidine prigrlile su i sačuvale svu bogatu povijest ovoga grada, njegovu vrijednu spomeničku baštinu, tradiciju i kulturu, sve ono što čini raskošno povijesno nasljeđe grada čiji prvi pisani spomen seže čak u daleku 599. godinu. Nastao na temeljima ili u blizini nekoliko povijesnih naselja koji se spominju na ovome području - Neapolisa u 7. stoljeću, zatim Civitas Nove u 9. te drevne Emone, Aemonie, u 12. stoljeću, Novigrad je mjesto burne i bogate prošlosti.

Ako ste strastveni ljubitelj sporta, kulturnih događanja, koncerata, zabave za djecu ili noćnih provoda, mali ribarski gradić Novigrad Vam nudi garantiranu zabavu i pregršt događanja za sve uzraste. Svakako treba izdvojiti nezaobilazna događanja u Novigradu kao što su Gnam-Gnam Fest, Astro party Lunasa, Večer uličnih čarobnjaka, Etno pod zvonikom i ex-tempore likovni i fotografski natječaj. Pred vama je popis svih događanja u Novigradu i regiji koja će se održati u narednom razdoblju.