ROGOZNICA - ULTRA LAST MINUTE odmor u predivnoj Vili Luxor! Nastavite uživati u suncu i moru uz 2 ili 5 noćenja za 2 osobe već od 375 kn! Jedno dijete do 10 godina ima GRATIS boravak!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između: 2 ili 5 noćenja za dvoje već od 375kn! Kuponi su iskoristivi od 06.09. do 24.09.2017.!

Vila Luxor je novi turistički objekt koji privlači poglede svojom vanjštinom i atraktivnošću. Sastoji se od četverokrevetnih, trokrevetnih i dvokrevetnih apartmana AP/ST.

U sastavu apartmana nalazi se: kupaona, WC, blok kuhinja (električni štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, posuđe), stol, 4 stolice, francuski ležaj za dvije osobe i dva ležaja, balkon i terasa.

Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora gdje su smještene plaže od pijeska i šljunka.


Sport i zabava

U blizini se nalazi nacionalni park Kornati sa mnogobrojnim otocima te nacionalni park Krka sa svojim prelijepim slapovima. Iz mjesta se organiziraju jednodnevni izleti u sve gradove i nacionalne parkove. Samo mjesto pruža mogućnost odmora, sporta i rekreacije, pa možete unajmljivati plovila, igrati tenis, završiti tečaj ronjenja, upravljati plovilima...U blizini je i popularni disco club Aurora (4 km od Rogoznice), 1 od najvećih diskoteka na Jadranu.

Rogoznica

Rogoznica je mjesto u srednjoj Dalmaciji smještena između 2 veća centra Splita i Šibenika. Mjesto bi mogli podijeliti na stari i novi dio.

Stari dio je izuzeto atraktivan i daje mediteranski ugođaj sa svojom arhitekturom i ribarskim brodicama na rivi. Naseljen je već u antičko doba, a bio je poznat po tome što je kovao svoj vlastiti novac. Luka Rogoznica bila je još u vrijeme mletačkog vladanja najsigurnija luka za male brodice zbog plitkog mora. Sada se na tom mjestu nalazi marina Frapa koja je najsigurnije zaklonište za jahte na tom dijelu obale.

U mjestu se nalazi tržnica, ribarnica, pošta, pekara, mesnica, razni marketi, ambulanta te desetak restorana koji pripremaju specijalitete od riba, školjki, rakova te drugih morskih plodova, a kod kojih je moguće izvršiti rezervaciju.

Rogoznica se nalazi na srednjem Jadranu, te je okružuju veći gradovi Split, Šibenik, Trogir i Primošten.