Ne gubite vrijeme, neka Vaš automobil bude naša briga! S povjerenjem nam dajte ključ u ruke, a mi ćemo ga odvesti na tehnički pregled umjesto Vas! NIKAD POVOLJNIJE! Uz 50% popusta i za samo 125kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jednostavno zaboravite na duge redove pri tehničkom pregledu Vašeg vozila, jer mi čekamo i vozimo za Vas ;) Kupon se može iskoristiti do 07.12.2017.!

Tomzet d.o.o. obavlja svoju djelatnost u Zagrebu na adresi Av. V. Holjevca 40, od 20. travnja 2007. godine kao agencija za posredovanje i održavanje vozila. To je 1. tvrtka na hrvatskom tržištu koja je prepoznala potrebu kupaca da na jednom mjestu imaju cjelokupnu uslugu vezanu uz vozila. Predanim radom uspostavili su suradnju sa već poznatim imenima u domeni poslovanja, a postigli i zapažen uspjeh.

Tomzet d.o.o. sposoban  je u potpunosti voditi brigu o svim detaljima vezanim uz Vaše vozilo. Od tehničkog pregleda, USLUGA KLJUČ U RUKE, kao i sve ostalo što je potrebno za Vašu sigurnost i zadovoljstvo kao vozača ili suputnika. Stručno osposobljeno osoblje pomoći će Vam svojim stručnim prijedlogom ili uslugom, a kako bi u potpunosti razumjeli i zadovoljili Vaše osobne potrebe...