[SPAS TRETMAN] Obnovite kosu nakon ljeta! Uz Colway - profesionalnu MASKU ZA KOSU koja joj daje snagu, čvrstoću, obnavlja i podarit će nevjerojatan sjaj za samo 95 kn! Na bazi prirodnih sastojaka!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Colway je profesionalna regenerativna maska za kosu, na bazi prirodnog kolagena, hijaluronske kiseline, keratina, arganovog ulja te ulja makadamije (250 ml). Već se pri 1. primjeni kosa transformira, postaje jača, regenerirana i zdrava! Uz narudžbu dobivate GRATIS uzorak ČISTOG BIOAKTIVNOG KOLAGENA identičnog ljudskom koji uklanja sve probleme i nepravilnosti kože lica, vrata i dekoltea!

MASKA ZA KOSU

Uz stalnu primjenu, rezultati su spektakularni: kosa se pomlađuje, dobiva vitalnost, potpuno je hidratizirana, meka, nevjerojatno regenerirana. Svaka nova aplikacije daje kosi veći sjaj i mladost. Kosa je zdrava, meka, sjajna i lagana cijelom svojoj duljinom.

Maska je idealna za tretiranje suhe, lomljive kose sa duplim završecima te oslabljene kose atmosferskim čimbenicima. Pažljivo odabrani sastojci visoke koncentracije prodiru u duboke slojeve kose, ispunjavaju je te obnavljaju cijelu njenu dužinu, bez stvaranja težine.


AKTIVNI SASTOJCI:


Prirodni kolagen -
protein mladosti i života; Kosa obožava kolagen! Prirodni kolagen daje oštećenoj kosi elastičnost i volumen, sprječava ispadanje kose. Kolagen igra ulogu podrške vezivnom opnu koja štiti folikule kose.


Hijaluronska kiselina - također pod nazivom "fontana mladosti", vraća elastičnost i
intenzivno hidratizira kosu. Ima jaka higroskopna svojstva zahvaljujući kojima kosa dobiva sjaj te jačinu i debljinu vlasi.


Keratin - to je najvažniji elemenat od kojeg je sačinjena kosa. Masovna koncentracija tog proteina u ovoj masci, omogućuje da se integriraju izgubljene strukture u unutarnjim i vanjskim dijelovima kose.

Arganovo ulje - jedan je od najrjeđih i najvrjednijih ulja na svijetu koje se zove "tekuće zlato". Sadrži linolnu kiselinu (omega 6 i omega 9), vitamine A i E koji dubinski hrane i hidratiziraju svaku las. Arganovo ulje zbog svog visokog sadržaja u maski, kosa postaje meka, glatka, svilenkasta te se lakše češlja. Arganovo ulje čuva kožu zdravom i dobro uhranjenom, štiti je od vanjskih čimbenika ali i od peruti.


Ulje makadamije - izvađeno iz matice sadrži mononezasićene i nezasićenie masti, bogato je mineralima, vitaminima A, B, E te lecitinom (npr. kalcij, željezo, fosfor.). Koristi se u proizvodima za njegu i liječenje suhe, lomljive kose. Osigurava duboku hrana za kosu, čineći je sjajnom, mekom, svilenkastom te se lako češlja.