[ŠIBENIK] Crno Jaje i kozmetički salon"BELLEZZA" otkrivaju Vam recept za "Tajnu vitkosti"! Paket mršavljenja od čak 10 tretmana u 4 dolazaka i za samo 449 kn! Kupon vrijedi do 10.11.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 2 x vakum trbuha ili nogu, 2 x anticelulitna body wrappinga, 2 x termo deka + 4 x anticelulitna masaža!

Aktivni sastojci u blatu za celulit i mršavljenje:

Guarana - za učvršćivanje i toniranje kože, 

bršljan i zelena kava - imaju lipolitički učinak, 

ružičasti papar - stimulira i okrjepljuje tkivo, 

rabarbara - zateže kožu, 

zeleni čaj - jaki antioksidans, 

divlji kesten - djeluje na razbijanje celulita, 

čili paprika, ekstrakt arnike, karite maslac, sezamovo ulje - ubrzava apsorpciju aktivnih sastojaka + fluid za tijelo na bazi gurane i zelene kave.

Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.

Vakumska masaža

Odlično djeluje na poboljšanje prokrvljenosti dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela. Slabi protok  krvi i limfe uzrok su nastanka celulita. Tretmani vakumom bitni su dio svakog anticelulitnog tretmana.

Osim u sklopu anticelulitnih tretnama, vakum se koristi i kao masaža mišića. Prokrvljuje mišiće i  opušta ih.  U kombinaciji sa ručnom masažom ili kao zasebni tretman, zasigurno će donijeti do ublažavanja bolova mišića, kao  i cjelokupnog osjećaja ugode.

ODMAH po primitku kupona obavezna najava 2 dana ranije na br.tel: 091 585 1890, uz KOD i ID kupona