[SLOVENIJA] Wellness u ljekovitoj Rogaškoj Slatini uz 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, korištenje termalnog bazena i Spa&Beauty Centra, sve za 2 osobe za 1224kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Grand Hotel Rogaška**** i Crno Jaje u akciji! Svi kupci kupona ostvaruju i korištenje kupaćeg ogrtača u Spa & Beauty centru, 1 x dnevno ručnici i plahte u Spa & Beauty Centru, animacijski program u hotelu (gimnastika u vodi, nordijsko hodanje, izleti..), korištenje unutarnjeg termalnog bazena...

Grand Hotel Rogaška**** smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini! Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

Grand Hotel Rogaška**** je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja. Hotel je obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani.