Rujan je najljepše doba za istinski odmor! 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Sobama i bistrou Vala u životopisnom mjestu Fažana nedaleko Pule za 969 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite prekrasan odmor u sobama Vala s polupansionom! Samo 700m od mora u Valbandonu u blizini lijepe Fažane! Ponuda vrijedi za period 16.09. do 31.10.2017.!


Velike sobe s polupansionom (doručak i večera) uključene u cijenu.
Piće nije uključeno u cijenu.
Svaka soba ima vlastiti wc tuš.
Smještaj ima sobu za bicikle i karantene kako bi vaš bicikl bio siguran.
Također možete jesti ručak a la carte u velikom restoranu koji se nalazi u prizemlju.


Udaljenost od mora 700 metara!


Fažana se nalazi na jugozapadnom dijelu zapadne obale Istre na Fažanskom kanalu. To je polazna luka kada putujete prema Brijunskim otocima - nacionalnom parku s atributima neba. Fažana se zove biser zapadne obale najvećeg hrvatskog poluotoka. Lokalno stanovništvo oduvijek je bilo ribarenje i uzgoj. Također je bilo mjesto okupljanja i bitke velikih naroda, poput Rimljana, Bizanta, Mlečana, te vojnih i civilnih vlasti Austro-Ugarskog Carstva. 

Prvi put kada je posjetio brijunski arhipelag Josip Broz Tito (revolucionar i bivši predsjednik Jugoslavije) odlazi iz Fažane. Šarm ovoga starog grada stvorili su stari trgovi i kuće obložene jedna pored druge. Posjetite župnu crkvu sv. Kuzme i Damjana, smještenu u staroj jezgri grada, crkvi sv. Marije od Karmela, crkvu sv. Elize, crkvu Sv. Ivana i mnoge druge kulturne spomenike koji prikazuju baštinu Fažana.

Prije kupnje kupona potrebna je provjera termina unaprijed na br. tel.: 091/751 4471