Prekrasna Villa Anja poziva Vas u Istru u mjesto Peroj nedaleko od Fažane! Smještaj na 4 dana za 2 do 6 osoba uz mogućnost korištenja vanjskog bazena već od 1839 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Peroj je malo mjesto smješteno oko kilometar od obale Istre i vrlo blizu Fažane! Izaberite između više opcija smještaja. Cijene smještaja razlikuju se po terminu i broju osoba!

Nalazi se 700 metara od šljunčane plaže i 200 metara od centra Peroja, Villa Anja nudi i bazen i vrt s free-to-iskoristiti roštiljem. Besplatan Wi-Fi je također određeno. Objekt je udaljen 5 km od Nacionalnog parka Brijuni.

Svi apartmani imaju klima-uređaj, TV sa satelitskim programima i prostor za sjedenje. Svaki od njih ima potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom s kuhalom za vodu i aparat za kavu. Kupaonice su svi opremljeni s tušem.
Trgovina prehrambenim proizvodima udaljena je 200 metara od objekta. Restoran koji poslužuje jela tradicionalne i međunarodne kuhinje, kao i najbliži bar, nalazi se 250 metara.

Na udaljenosti od 300 metara gosti mogu pronaći lokalnog autobusa s redovitim linijama do Glavnog autobusnog kolodvora u Puli, 12 km. Dostupno je besplatno parkiralište u okviru objekta. 

Spominje se kao ljetna destinacija kao još iz rimskog doba. Možete pronaći smještaj u privatnim apartmanima . To je vrijedan i zanimljiv arheološki lokalitet iz rimskog doba pa ga preporučujemo onima koji žele imati odmor daleko od buke i mora, dok se u blizini gradova bogate kulturne baštine. U ovom gradu možete vidjeti crkvu svetog Stjepana i pravoslavne crkve Sv Spiridona, dok kratkom putu od Perojaćete naići Sv.Foške (zaštitnika reume, artritisa i glavobolje). Peroj koristi prednosti svoga položaja na najbolji mogući način. Ima prekrasan pogled na Nacionalni park Brijuni i preporučujemo da uzmete vremena za putovanje 12 km do Pule i posjetiti jedinstveni amfiteatar. Peroj je poznat po svojoj proizvodnji visoke klase maslinovog ulja, koja je jedna od delicija istarske regije