Skupi "dream team" i pravac u Villu Harmony! Najam moderne istarske kuće s vanjskim bazenom za do 8 osoba nedaleko od Pule na 3 dana i 2 noćenja za samo 2419 kuna! Uživancija do maksimuma!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda namijenjena za sve generacije! Bitno je da se dobro zabavite i iskoristite maksimalno što Vam pruža Villa Harmony i lokacija! Dovoljno blizu da se zabavite u središtu Pule i da uživate u kući u miru i intimnosti sa ekipom!

Ova lijepa vila za odmor nalazi se u malom mjestu u blizini grada Pule. To je idealno mjesto za sve one koji žele uživati ​​u znamenitostima najvećeg istarskog grada, ali u isto vrijeme žele provesti svoj odmor okružena zelenilom i cvrkut ptica. 

Kuća je namještena na moderan način i sa puno detalja. Vila ima tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama te je pogodno za veću obitelj ili grupu prijatelja. Na prostranoj parceli se djeca mogu igrati bezbrižno, dok ćete uživati ​​u sunčanju uz bazen ili priprema jela na roštilju. 

Najbliže plaže može se naći u Puli, koji će vas oduševiti brojnim povijesnim spomenicima, ali i sa događaja i koncerata, odvija tamo tijekom ljetnih mjeseci.