Istarska vila za idiličan jesenski odmor! 3 dana za do 12 osoba u prekrasnoj i prostranoj VILLI ALISON s vanjskim bazenom i roštiljom, nedaleko od Rapca po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vila Alison**** je idealno mjesto za odmor! Vila Alison s otvorenim bazenom smještena je 12 km od Rapca. Mjesto je pogodno za obitelji s djecom i parove u potrazi za opuštanje u miru!

Vila se sastoji od 5 namješten i individualno uređene sobe i veliki vanjski bazen.

Slikovito okruženje vile, probuditi s jedinstvenim pogledom na brda okruženih zelenilo, apsolutne izolacije i ostatak od gradske vreve, a posebnu pozornost ćemo obratiti na potrebe naših gostiju, svakako jamče ugodan i nezaboravan odmor. Ovaj self-catering smještaj ima besplatan WiFi, klima uređaj, balkon i terasu. Možete uživati ​​pogled na planine i pogled na bazen. 


U Villa Alison naći ćete roštilj na terasi. Objekt nudi besplatno parkiralište. Ima 5 spavaćih soba, s 5 kupaonica-može ostati 12 osoba što je 10 + 2 (djeca). Svaka soba je klimatizirana, ima TV sa satelitski i vlastitom kupaonicom. Besplatan internet, sat TV, bazen, roštilj, mini teretana.


Dakle smještaj  je opremljen sa velikom blagovaonicom i kuhinjom, prekrasnim privatnim bazenom i natkrivenom vanjskom terasom. Na raspolaganju su vam perilica posuđa, pećnica, satelitska TV, DVD, CD MP3 player. Vanjska terasa je pokrivena, opremljena sa stolom i stolicama, ležaljkama i roštiljem za opuštanje večeri.


Ograđeni vrt i privatni parking pružaju intimni vašeg odmora gdje možete uživati izvan grada rutinu. Mjesto je pogodno za obitelji s djecom i parove u potrazi za opuštanje u miru i netaknutoj prirodi.