Jesenska idila na Bjelašnici! Savršen odmor u Hotelu Han na Bjelašnici uz 2 noćenja s doručkom, 2h privat wellness za 2 osobe i za samo 645kn!!! Kuponi se mogu spajati pa možete produžiti boravak!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite jesenske praznike u Hotelu Han smještenom neposredno uz skijalište Bjelašnica udišući svjež planinski zrak i uz nezaboravan odmor u elegantno uređenim sobama za dvoje! Kupon vrijedi do 30.11.2017.!

Hotel Han smješten je neposredno uz skijalište Bjelašnica. Ispred objekta se nalazi autobusno stajalište koje uključuje izravne linije do središta Sarajeva. U okviru hotela gostima su na raspolaganju sobe opremljene LCD TV-om sa satelitskim programima, besplatni WiFi, besplatno parkiralište pod video nadzorom i restoran s velikom terasom.

Sve elegantno uređene hotelske sobe uključuju podove s tepihom te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. U sklopu hotela Han dostupno je spremište za skije s ormarićima na zaključavanje.

U restoranu s kaminom poslužuju se tradicionalni specijaliteti regionalne kuhinje. U okviru hotela smještena je i džamija.

Gosti mogu posjetiti restorane, suvenirnice i spa centar u četvrti Bjelašnica, koja se nalazi na pješačkoj udaljenosti od hotela Han. Zračna luka Sarajevo udaljena je 20 km, a središte grada 30 km.

U sklopu hotela Han gosti mogu uživati u sportskim i rekreativnim aktivnostima, a objekt također organizira poslovne ručkove, seminare, "team building", konferencije, vjenčanja te razna poslovna i privatna događanja. 

Bjelašnica je najviše i nastrmije skijalište u BiH.  Staze su vrlo lijepe i široke, ispeglane, dovoljno dugačke i svih profila - od početničkih plavih, do onih ozbiljnih, olimpijskih crno-crvenih. Bjelašnica ima i reflektore, tako da ljubitelji noćnog skijanja mogu koristiti jednu stazu umjerenog nagiba dužine 750 m.

Pored skija, možete iznajmiti snowboard i sanjke za djecu.