Za znanje nikad nije kasno!!! Upišite online tečaj engleskog jezika uz Oxford Language Institute u trajanju 12, 24 ili 36 mjeseci, uz popust uz do čak 98%! Kupon vrijedi do 20.11.2017.!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz online tečaj engleskog jezika učite koliko želite i kada želite! Započnite iz početka ili usavršite svoje znanje uz stupanj tečaja po vašem izboru! Tu je i test da Vam pomogne da saznate odakle trebate krenuti!

Budite sami gospodar svoga vremena uz online tečaj engleskog jezika koji Vam omogućuje da učite kada i gdje želite. Također sami određujete stupanj od kojega trebate krenuti. Prilikom ulaska u sustav možete testirati svoje trenutno znanje kako bi odredili na kojem nivou početi tečaj.

Prilikom registracije potrebno je napraviti online test kako bi se provjerilo na kojoj razini je vaše znanje engleskog jezika. 

Sve dodatne informacije pogledajte na http://www.oxford-institute.biz/

Za sve informacije o rezultatima vježbi i napretka tijekom učenja na raspolaganju vam je, tzv. Progress test, na temelju kojeg se dobiva Oxford Language Institute  certifikat. 

Jedan stupanj učenja sastoji se od 5 - 6 lekcija s ukupno 100-120 sati učenja/nastave, izvještaje o rezultatima i napretku dobivate kroz Progress test. 

Na temelju Progress testa dobivate certifikat. 

Naš program razvijen je u bliskoj suradnji s British Language Centrom vodećim Language Education centrom za odrasle s više objekata, a službeni English Language Testing Centre for London Chamber of Commerce and Industry, TELC (The European Language Certificates i by Pearson- najveća obrazovna tvrtka u svijetu (Financial Times Group).

Naši profesori i programeri su se u potpunosti uzdigli na potpuno novu razinu i stvorili The Oxford Natural Immersion Technique. ONIT je revolucionarni način koji će Vam omogućiti da steknete zavidnu razinu znanja engleskog jezika i da ga jednostavno koristite, te je njegova primjena priznata od strane vrhunskih međunarodnih korporacija kao što su BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM i mnogi drugi.

Nakon kupnje kupona, potrebno je upisati kod kupona OVDJE.