[MEĐUGORJE] Ukoliko odlučite posjetiti Međugorje svakako ne propustite ovu ponudu! 3 dana i 2 noćenja s doručkom u Sobama Domus Damar za 2 osobe po cijeni od 699 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DOMUS DAMAR Međugorje smješten je neposredno uz dvorište crkve sv. Jakova u Međugorju, te samo jedan kilometar od Brda Ukazanja!

DOMUS DAMAR Međugorje smješten je neposredno uz dvorište crkve sv. Jakova u Međugorju. U objektu koji je izgrađen prije nekoliko godina nude komforan smještaj za 51 osobu, restoran i caffe bar zatvorenog tipa, dvoranu za predavanja, tv dvoranu, wi-fi Internet, prostrani parking, a posebnost hotela su i dvije terase s kojih se vidi vanjski oltar crkve te u molitvi i meditaciji moguće uživati uz prelijepi pogled na crkveni kompleks.

U neposrednoj blizini se nalazi kip Uskrsnuća Gospodinova te prostrana šetnica. Brdo Križevac udaljeno je cca 200 metara, Brdo Ukazanja oko 1 kilometra, dok su drugi sadržaji poput autobusnog kolodvora, ljekarne ili pošte u krugu od 200 metara.

Nude Vam vrlo udoban smještaj u dvokrevetnim sobama s kupaonicom. Kapacitet je 51 ležaj, od čega u ponudi imamo 2 jednokrevetne, 3 trokrevetne i otale dvokrevetne sobe, od kojih su 3 s bračnim ležajem. Također, posjeduju sobe za invalide do kojih je osiguran nesmetan pristup.

Sve sobe opremljene su centralnim grijanjem, a na raspolaganju Vam je besplatan wi-fi internet. Po dogovoru nudimo noćenje s doručkom, polupansion i puni pansion.

U sklopu DOMUS DAMAR nalazi se prostrana dvorana za molitve i meditaciju, TV dvorana, restoran i caffe zatvrenog tipa te mnoštvo drugih sadržaja.