Uživajte u Apartmanima Huško u Tuheljskim toplicama! 2 noćenja za 2 ili 4 osobe + dijete do 6 godina (ako spava sa roditeljima) je gratis! Smještaj preko vikenda ili tjedna već od 399 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

APARTMANI HUŠKO - pravo su mjesto za odmor duše i tijela, a udaljeni su od Zagreba samo 50-ak km! Za goste apartmana osiguravamo ulaznice za bazene Termi Tuhelj uz popust od 30% u odnosu na cijenu na blagajni bazena.

SMJEŠTAJ U IDILI HRVATSKOG ZAGORJA nedaleko od Tuheljskih toplica! Za goste apartmana osiguravamo ulaznice za bazene Termi Tuhelj uz popust od 30% u odnosu na cijenu na blagajni bazena;
 • odrasli-tjedan - 50 kuna
 • odrasli vikend - 55 kuna
 • djeca od 6-15 godina tjedan -32 kune
 • djeca od 6-15 godina vikend - 35 kuna


 • Apartmani Huško su smješteni u Tuheljskim toplicama i udaljeni su od bazena 1200 metara. 

  Blizina Vodenog planeta Tuheljske toplice, čari zagorskih dvoraca i znamenitosti (Veliki tabor, dvorac Oršić, spomenik Lijepa naša, galerija Antuna Augustinčića, Staro selo Kumrovec, muzej Seljačkoj buni, dvorac Trakoščan, Muzej krapinskog neandertalca...), lječilište Krapinske toplice pružaju Vam mogučnost izbora izleta i opuštanja. 

  Kušajte gastonomsku ponudu obližnjih restorana ( Dvorac Mihanović, Dan i noć, Grašo, Vila Zelenjak, Ribić, Oro-goro, Stara škola...). 

  Ukoliko Vas više privlači aktivan odmor okušajte se u bicilkiranju po zagorskim stazama, paint ballu na obližnjem terenu i šetnji po zagorskim bregima.

  Opustite se u novom luksuzno opremljenom apartmanu za 2-4 osobe i uživajte u pogledu s terase na naše lepe zagorske brege. 

  Opremljenost apartmana:
  Ulaz s pred prostorom,
  Kuhinja s blagovaonom (sa svom opremom za pripremanje hrane) i izlazom na terasu,
  Dnevni boravak s krevetom na razvlačenje, LCD tv, Evo tv, WI-fi,
  Spavaća soba s bračnim krevetom,
  Kupaona s tuš kabinom,
  Terase: 1 veća, 2 manje,
  Dječji krevetić uz najavu,
  Predivna terasa za roštiljanje i uživanje
  Pokretni rashladni uređaj,
  Parkiralište.

  Udaljenost od bitnih sadržaja:
  Trgovina 1100m,
  Restoran 1300m,
  Vodeni planet terme Tuhelj sa popratnim sadržajem (restoran, pizzeria, slastičarna, caffe bar, bankomati...) 1200m (3min autom, 10-15min pješke),
  Stari bazeni s ljekovitim blatom 1100m.