Obavite fotografiranje za dokumente i to u Zagrebu u legendarnom FOTO BADROVU! 8 fotografija za dokumente za samo 25 kuna!

39 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Foto Badrova jamči 40 godina dugu tradiciju i kvalitetu usluga kao i inventivnost na području izrade fotografija!

Ponudu možete iskoristiti u:

CIBONIN TORANJ
Adresa: Savska 28
tel: 01/4843-970,

Radno vrijeme:
8-20 sati
Subotom:
8-14 sati

Na tramvajskoj stanici kod Ciboninog tornja. Ova poslovnica osim razvijanja fotografija nudi i veliki izbor, foto aparata i opreme, albuma, okvira...


Više o Foto Badrov

Od malog fotografskog studija davne 1970. godine Foto Badrov je postao najveće ime u svijetu fotografije među zaljubljenicima u fotografiju. Fotografija koja se razvila od nekad mukotrpnog procesa ručnog razvijanja u potpunom mraku do današnje sve bolje i kvalitetnije digitalne fotografije uvijek je bila naša temeljna djelatnost. Napretkom tehnologije rastao je i spektar usluga.
 
Danas ne samo da možete izraditi svoje fotografije u klasičnom smislu, već ih možete otisnuti na majice, pregače, šalice i ostalo te na taj način pokloniti nekome jedinstven i unikatan poklon. Ujedno fotografije na koje ste osobito ponosni kod nas možete napraviti u velikim formatima (do 1 metra širine) te ih uokviriti ili kaširati i to sve u roku od 24 sata.

Osim navedenog naše osoblje izaći će Vam u susret i snimiti i fotografirati Vaše najdragocjenije trenutke poput vjenčanja, krstitki, rođendana i drugog. Ukoliko imate potrebe za različitim multimedijskim, dokumentarnim  ili reklamnim spotovima obratite nam se s povjerenjem. U suradnji sa akademskim snimateljima i redateljima sve Vaše ideje pretvorit ćemo u stvarnost.

Ukoliko želite saznati nešto više o fotografiji i tehnici snimanja naš CroArtPhoto klub za Vas organizira tečajeve kako za početnike tako i za napredne polaznike, a sve vođeno od naših najpoznatijih fotografa i profesora. Na ovim stranicama pratite sve najave i odaberite tečaj za sebe.